Bejelentés


gyujtogyertya GyémámtTűz


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

E3 DiamondFIRE ™ technológia DiamondFire technológia
Az elmúlt 100 évben, ez az egyetlen igazi gyújtógyertya technológia.Új módszereket dolgoztak ki, hogy azok olcsóbbak legyenek. E3 Gyújtógyertya DiamondFire technológiával egy fejlettebb elektróda kialakítást hoztak létre, amellyel hatékonyabb égést biztositanak a motorban. Ezek az eredmények mérhetőek, nagyobb teljesitményt , üzemanyag csökkenést ,és több km futás biztositanak.

E3 DiamondFIRE gyújtógyertyák

Részletes leírás
Bemutatkozik az E3 Gyújtógyertya. Egy teljesen új típusú gyertya, amely bizonyítottan drámai eredményeket hoz: nagyobb lóerőt, meghosszabbítja a motorok élettartamát, és a jobb üzemanyag-takarékosság.
E3 szabadalmaztatott DiamondFIRE ™ technológiával bebizonyosodott, hogy a lehető legjobb levegő-üzemanyag keveréket és hatékonyabb égést biztosit. Eddigi Gyújtógyertya technológia nem sokat változott az eredeti 1903 Szabadalmi a lapos "J-Wire" elektródák óta.
Nagyobb teljesítmény
Növeli a motor teljesítményét akár 12%./ Köszönhető a DiamondFIRE ™ design/ E3 gyújtógyertyák teljes égés következtében a jobb üzemanyag-takarékosságot Üzemanyag-fogyasztás csökkenést akár 13%-os Ez egy befektetés, amely megtérül!
Szabadalmaztatott DiamondFIRE ™ technológia
Növeli a valós motorteljesítmény akár 12%
Rendelkezik egy teljesebb és alaposabb égésel
Üzemanyag-fogyasztás csökkenthető akár 13%
Csökkenti a lerakódott koromot


+3670/626 00 60
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!